Skip links

Jooga & tietoinen tanssi

Jooga & tietoinen tanssi
02 maalis 12:00
Until 02 maalis, 15:00 3h

Jooga & tietoinen tanssi

place Shen Garden Finlaysoninkuja 9, Kerros 4B, 33100 Tampere expand_more
Organized by arrow_forward_ios Gaiariina Jooganen
Ohjaajat
Joogaopettaja

Alkukevään Sisäisen matkan työpaja jatkaa tuttuun tapaan joogan ja tietoisen tanssin syvällisellä ja vahvalla, mutta lempeällä yhdistelmällä. Tässä työpajassa herättelemme ja sulattelemme kehoa ja koko olemusta talviunilta eloon. Kiinalaisen lääketieteen perinteessä talven kurottaessa kohti kevättä siirrytään hiljalleen veden elementistä kasvavaan ja luomisvoimaiseen puun elementtiin.

Joogaharjoituksessa on aika hellittää ja antaa kireyksien sulaa. Harjoituksen avulla pysähdymme, sallimme itsemme lempeästi asettautua kohti olemista tässä hetkessä. Annetaan kaiken kireän ja jännittyneen hiljalleen lähteä sulamaan lempeän liikkeen, tietoisen hengityksen ja pitkien Yin-asentojen avulla.
Tietoisen tanssin osuudessa avaamme kehoa lempeästi eri harjoitusten avulla yhteyteen, elävyyteen ja virtaavuuteen. Lisäämme kehotietoisuutta ja itsetuntemusta tutkimalla eri liikelaatujen kautta olemisen ja mahdollisuuksien rikkautta.
Lopuksi annamme liikekokemuksen piirtyä yksinkertaisesti ja intuitiivisesti paperille ja näin sisäistyä ja integroitua yhä syvemmillä tasoilla.

12 Joogaharjoitus kohti sulamista
13:15 Tauko. Tarjolla teetä ja pientä herkkua.
13:30 Herättelevä ja elävöittävä tanssi&liike -harjoitus
14:45 Yhteinen lopetus loppupiirissä

Joogaharjoituksen ohjaa Johanna Mäkinen / Jooganen, joogaopettaja. ”Olen löytänyt joogaharjoituksen avulla omaan elämään tasapainoa, syvyyttä ja vahvempaa läsnäoloa. Harjoitus on lisännyt itsetuntemusta, sellaista sisäistä voimaa ja kirkkautta, jonka avulla koen voivani opastaa myös muita kohti omaa sisäistä tutkimusmatkaa.”
Tanssillisen osuuden ohjaa Katariina Elonkehrä / Gaiariina, kehoterapeutti ja tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja sekä Tampereen Mielettömien tanssien perustaja. Katariina on kulkenut voimauttavaa ja vapauttavaa tietoisen liikkeen matkaa 10 vuoden ajan ja työskennellyt kehoterapeuttina vuodesta 2015 saakka ammentaen viisautta lukuisista eri henkisistä perinteistä ja menetelmistä sekä luonnosta ja luonnosta meissä - kehollisuudesta.


Työpajan hinta 45 €

Kysy alennettua hintaa tai osamaksua, jos haluaisit osallistua, mutta rahatilanteesi on tällä hetkellä haastava.
Ilmoittautumiset Katariinalle sähköpostiin: infogaiariina@gmail.com. Ilmoittauduttuasi lähetämme tarkemmat ohjeet ja laskun, jonka maksettuasi varmistat paikkasi työpajassa. Ilmoittautuminen on sitova, jos et pääsekään osallistumaan, voit lahjoittaa paikkasi työpajassa ystävälle.
Pidätämme oikeuden tapahtuman sisältö- ja aikataulumuutoksiin.

Rakkaudella,
Johanna ja Katariina

Attendee Note
Ilmoittautumiset Katariinalle sähköpostiin: infogaiariina@gmail.com.
This website uses cookies to improve your web experience.