Skip links

Sydän & juuret – Shaktitanssin työpaja

05 huhti 18:00
Until 05 huhti, 20:30 2h 30m

Sydän & juuret - Shaktitanssin työpaja

place Shen Garden Finlaysoninkuja 9, Kerros 4B, 33100 Tampere expand_more
Organized by arrow_forward_ios Siri Vedya
Sydänkeskus on ihmisyyden ydin ja portti todelliseen olemukseemme. Erilaisten elämänkokemusten- ja ehdollistumisen kautta olemme yleensä kuitenkin oppineet rajoittamaan sydämen tilaa, suojaamaan sitä ja pienentämään itseämme. Työpajan teemana ovat vahvat juuret ja säteilevä sydän - keskitymme oman voiman vahvistamiseen kehollisella, maadottavalla energiatyöskentelyllä, avaamme sydäntä mantroilla ja vapaalla tanssilla. Työpaja sisältää myös syvärentoutuksen gongin värähtelyssä.
Shaktitanssi (Shakti Dance®) on tanssin joogaa - ainutlaatuinen menetelmä, joka tuo harmonisesti yhteen joogan, energiatyöskentelyn ja tanssin. Jokainen shaktitanssiharjoitus on meditatiivinen matka, jossa kehollisuus, henkisyys ja harjoitusta kannatteleva upea musiikki kohtaavat ja mahdollistavat aidon olemuksemme tulemisen esiin.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan shaktitanssin virtaan - olit sitten ensikertalainen tai jo sydämesi shaktitanssille menettänyt! Shaktitanssi sopii kaikille sukupuolille, eikä edellytä aiempaa osaamista.
ILMOITTAUTUMINEN
Aikaisen varaajan liput tarjolla 1.4.2024 saakka tai niin pitkään kuin paikkoja riittää: https://holvi.com/shop/sirivedya/
45€ (early bird-alennettu normaalihinta)
40€ (ei aktiivisesti työelämässä olevat; shaktitanssin opettajakoulutuksessa opiskelevat, alekoodi: SHAKTI2024)
1.4.2024 jälkeen, mikäli paikkoja on jäljellä:
55€ (normaalihinta)
50€ (ei aktiivisesti työelämässä olevat; shaktitanssin opettajakoulutuksessa opiskelevat, alekoodi: SHAKTI2024)
Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Mikäli perut osallistumisesi, maksua ei palauteta, mutta voit antaa oman paikkasi eteenpäin tai siirtää maksamasi summan käytettäväksi Siri Vedya online-kundaliinijoogatunneilla.
Olet sydämellisesti tervetullut!
Scan QR Code
Attendee Note
Aikaisen varaajan liput tarjolla 1.4.2024 saakka tai niin pitkään kuin paikkoja riittää: https://holvi.com/shop/sirivedya/
This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag