Skip links
VOIMASSA VIIKKOTUNNEILLE 1.4.2024 ALKAEN

Hinnasto

HintaAle-ryhmä
Kertamaksu16 €13 €
Tutustumiskortti (2vk)35 €-
Kuukausikortti110 €95 €
5 x kortti75 €60 €
10 x kortti140 €115 €
Discot10€ -

Sarjakorttien voimassaolo: 5 x kortti on on voimassa 4 kuukautta ja 10 x kortti on voimassa 6 kuukautta. Kuukausikortilla pääset kaikille viikkotunneille. Aamudiscon voit maksaa myös joogakortilla. Kortit ovat henkilökohtaisia.

Erilaisten tapahtumien, workshoppien tai hoitojen hinnat löydät varausjärjestelmästä. Lahjakortit hoitoihin voit hankkia suoraan hoitajiltamme.

MAKSUTAVAT

Saapuessasi studiolle:
  • Mobile Pay
  • Maksukortit
  • Liikuntaedut
  • Käteinen
Ennakkoon verkossa tai lahjakortiksi:

VARAUSEHDOT

Iltatunnit vahvistetaan/perutaan pääsääntöisesti 2 tuntia ennen tunnin alkua. Aamun ja aamupäivän tunnit vahvistetaan edellisiltana.
Huomioithan, että hoitojen tai tapahtumien varausehdot ovat eri, mutta ehdot mainitaan aina selkeästi varauksen yhteydessä.

VARAUSJÄRJESTELMÄ

Varausjärjestelmämme löydät osoitteesta:
https://www.varaaheti.fi/shengarden/fi

Luo itsellesi käyttäjätili tehdessäsi ensimmäistä varausta meille. Kun olet kirjautunut, voit helposti hallita omia tuntivauksia ja näet joogakorttiesi ja jäsenyyksiesi tiedot.

VASTAUKSIA YLEISIMPIIN KYSYMYKSIIN

Osoitteesta www.varaaheti.fi/shengarden/ löydät varausjärjestelmämme. Tallenna linkki suosikkeihisi. Linkistä löydät niin viikkotunnit, kurssit ja tapahtumat kuin hoitohuoneemme tarjonnan.
Ensimmäisen varauksen yhteydessä sinun pitää luoda asiakastili. Tilin kautta voit hallinnoida omia varauksiasi. Saat myös aina muistutuksen varauksestasi 24h ennen.

Mikäli et pääse varaamallesi tunnille, voit tehdä peruutuksen varausvahvistuksen peruutuslinkistä tai kirjautumalla varausjärjestelmään. (www.varaaheti.fi/shengarden/)

Matot ja muut välineet kuuluvat studiollamme aina viikkotuntien, kurssien ja tapahtuman hintoihin, ellei toisin mainita.

Alennuksen saat jos olet opiskelija, työtön, äitiysvapaalla, eläkeläinen tai jos maksukykysi on muuten alentunut. Älä epäröi kysyä asiasta!

This website uses cookies to improve your web experience.