Skip links
Shen Garden Tampere joogastudio

KÄY KAKSI VIIKKOA RAJATTOMASTI

TUTUSTUMISKORTTI

39 €

Tutustumiskortilla voit käydä Shen Gardenin viikkotunneilla rajattomasti 14 päivän ajan. Osta kortti ennakkoon tai saapuessasi Shenille.

VARAA PAIKKASI TUNNEILLE

Tutustu tuntikalenteriin ja varaa paikkasi joogaan, pilatekseen tai muille tunneille.

NÄIN HANKIT TUTUSTUMISKORTIN

Kun olet tehnyt tuntivarauksen voit ostaa tutustumiskortin saapuessasi ensimmäiselle tunnillesi, tai voi ostaa kortin ennakkoon verkkokaupastamme, jolloin se aktivoidaan ensimmäisellä käynnilläsi. Studiolla maksuvälineinä käyvät Mobile Pay, Maksukortit sekä Liikuntaedut.

TUTUSTU VIIKKOTUNTEIHIN 14 PÄIVÄN AJAN

Tutustumiskortilla olet tervetullut kaikille viikkotunneillemme kahden viikon ajan. Tuntikalenterista löydät viikkotunnit ja voit tehdä varaukset. Viikkotunteja on keskimäärin noin 10 viikossa: Joogaa, Pilatesta, Lempeää joogaa, Aroma Yiniä, voimakkaampaa Flow Joogaa, Kundaliinijooga. Ohjaajia on useita, joten löydät kahden viikon aikana varmasti juuri sinulle sopivat tuntityypit ja ohjaajat.

Tutustumiskortin ehdot
  • Voimassa 14 pv ensimmäisestä käynnistä lukien
  • Tutustumiskorttitarjouksen voi käyttää vain kerran
  • Koskee viikkotunteja, ei tapahtumia tai erikoistunteja
  • Tunneille ilmoittaudutaan varausjärjestelmän kautta.
  • Kortti on henkilökohtainen

Olet sydämellisesti tervetullut

Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Olitpa ensikertailanen tai pitkään harrastanut – meillä on ovi auki kaikille. Mikäli tunnit ovat tarkoitettu edistyneille se ilmoitetaan aina tuntikuvauksessa. Et tarvitse omia joogavälineitä. Meillä hintaan kuuluu kaikki välineet, eikä erillisiä mattovuokria peritä. Aulassa on aina tarjolla lämmintä teetä ja voit istahtaa aulan sovalle tunnin päättteeksi.

Näin löydät perille

Shen Garden sijaitsee Tampereella kulttuurihistoriallisella Finlaysonin alueella.
Osoitteemme on Finlaysoninkuja 9 B, kerros 4B.
Google Maps ohjaa sinut osoitteen perusteella oikean rapun luo. 9B -rapun ala ovella on summeri, jota painamalla pääsee sisään alaoven ollessa kiinni.
Studion ovet avataan viimeistään noin 15 min ennen tunnin alkua.

Tervetuloa!

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag