Skip links

Joogaterapeuttinen stressinhallintatyöpaja

Joogaterapeuttinen stressinhallintatyöpaja
03 maalis 12:00
Until 03 maalis, 15:00 3h

Joogaterapeuttinen stressinhallintatyöpaja

place Shen Garden Finlaysoninkuja 9, Kerros 4B, 33100 Tampere expand_more
Organized by arrow_forward_ios Shen Garden YogArt
Ohjaajat
Joogaopettaja
Tämä on sinulle, joka käyt ylikierroksilla, stressaat, kärsit uni- tai keskittymisvaikeuksista tai mielesi on ärtynyt.

Työpajassa tehdään helppoja liikesarjoja yhdistettynä hengitykseen ja ääniharjoituksiin, jotka helpottavat kehon ja mielen rentoutumista.
Stressi tuo kireyttä, jännitystä ja kipua kehoon, joka estää Pranaa (energiaa) virtaamasta tarkoituksenmukaisesti. Fyysisellä joogaharjoituksella, joka yhdistää liikkeen ja tietoisen hengityksen voidaan helpottaa näitä oireita; mieli on keskittynyt tekemiseen, eikä harhaile muualla. Hengityksen tasaisuus sekä mielen keskittäminen auttavat kehoa hellittämään. Kehon hellittäminen ja vapautuminen turhista jännityksistä puolestaan rentouttaa hengitystä ja mieltä. Tule testaamaan ja nappaamaan parhaat oivallukset kotiharjoitukseen!

Joogaterapia yhdistää perinteisen joogan menetelmät modernin lääketieteen ja intialaisen ayurvedan kanssa. Joogan menetelmiä ovat hengitys, liike, keskittymisharjoitukset, meditaatio, ääniharjoitukset, ruokavalio ja elämäntapamuutokset. Joogaterapia painottaa syvällistä itsensä ja kehonsa kuuntelua ja tietoista läsnäoloa, ei vain liikesarjojen suorittamista. Se sopii kaikille, ketkä haluavat lisätä itsetuntemustaan, kehotuntemustaan ja kykyä rentoutua.

Joogaterapiaan kuuluu yleensä asiakkaan yksilöllisten vaivojen kartoittaminen ja henkilökohtaisen joogaohjelman laatiminen. Työpajassa ohjataan joogaterapian menetelmiä ryhmämuotoisesti keskittymättä sen enempää henkilökohtaisiin vaivoihin, mutta toki tunnin jälkeen saa kysyä ohjaajalta myös omiin vaivoihin liittyviä juttuja.
Et tarvitse joogasta aikaisempaa kokemusta. Kaikki välineet löytyvät paikanpäältä.

Hinta 30€.
Ohjaajana Leena Saha, joogaopettaja, toisen vuoden joogaterapeutti-opiskelija (valmistuminen keväällä 2024), kiinalaisen lääketieteen ammattilainen.
Ilmoittautuminen: www.varaaheti.fi/shengarden
Ilmoittautuminen on sitova 3 vrk ennen tapahtumaa.
This website uses cookies to improve your web experience.