Skip links

Tanssi kesälle – Shaktitanssin työpaja

07 kesä 18:30
Until 07 kesä, 20:30 2h

Tanssi kesälle - Shaktitanssin työpaja

Shen Garden Finlaysoninkuja 9, Kerros 4B, 33100 Tampere
Organized by Siri Vedya
Alkukesän ihanassa illassa laskeudumme shaktitanssin keinoin avaamaan fyysistä ja energiakehoa ja antamaan mielen levätä. Virtaavien venytysten ja aktivoivien seisomaharjoitusten jälkeen antaudumme sisältä kumpuavan vapaan liikkeen johdatukseen, tanssimaan kesälle! Tämä helpostilähestyttävä kaksituntinen toimii mainiona johdatuksena shaktitanssin saloihin myös uusille kokeilijoille.
Shaktitanssi (Shakti Dance®) on tanssin joogaa - ainutlaatuinen menetelmä, joka tuo harmonisesti yhteen joogan, energiatyöskentelyn ja tanssin. Jokainen shaktitanssiharjoitus on meditatiivinen matka, jossa kehollisuus, henkisyys ja harjoitusta kannatteleva upea musiikki kohtaavat ja mahdollistavat aidon olemuksemme tulemisen esiin.
Työpaja sisältää seuraavat vaiheet:
Virittäytyminen alkumantralla
Virtaava asanaharjoitus eli shaktivenyttelyt
Seisomaharjoitukset
Vapaa tanssi
Syvärentoutus
Liikemeditaatio
Hiljainen meditaatio
Harjoituksen päätös loppumantralla
Olet lämpimästi tervetullut mukaan shaktitanssin virtaan - olit sitten ensikertalainen tai jo sydämesi shaktitanssille menettänyt! Shaktitanssi sopii kaikille sukupuolille, eikä edellytä aiempaa osaamista.
ILMOITTAUTUMINEN
Varaa paikkasi edullisemmalla early bird-hinnalla 2.6.2024 mennessä Siri Vedyan verkkokaupassa: https://holvi.com/shop/sirivedya/
41€ (early bird-hinta)
36€ (ei aktiivisesti työelämässä olevat; shaktitanssin opettajakoulutuksessa opiskelevat, alekoodi: SHAKTI2024)
3.6. alkaen jos paikkoja on jäljellä:
51€ (normaalihinta)
46€ (ei aktiivisesti työelämässä olevat; shaktitanssin opettajakoulutuksessa opiskelevat, alekoodi: SHAKTI2024)
Voit halutessasi maksaa myös liikuntaetuuksilla (ePassi, Edenred tai Smartum, valitse käyttöpaikka "Siri Vedya Yoga"). Jos maksat liikuntaetuuksilla, ilmoittaudu lisäksi sähköpostilla osoitteeseen info@sirivedya.fi, jolloin saat s-postiisi vahvistuksen varauksesta.
Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Mikäli perut osallistumisesi, maksua ei palauteta, mutta voit antaa oman paikkasi eteenpäin tai siirtää maksamasi summan käytettäväksi Siri Vedyan online-kundaliinijoogatunneilla (tuntitallenteet tai Zoom-tunnit syyskaudella 2024).
Olet lämpimästi tervetullut kesäisiin tansseihin!
Tapahtumasivu: https://www.facebook.com/events/1806079156571864
Attendee Note
Tapahtumasivu: https://www.facebook.com/events/1806079156571864
This website uses cookies to improve your web experience.