Skip links
Shen Garden Tampere joogastudio
VOIMASSA VIIKKOTUNNEILLE 1.4.2024 ALKAEN

Hinnasto

HintaAle-ryhmä
Kertamaksu16 €13 €
Tutustumiskortti (2vk)35 €-
Kuukausikortti110 €95 €
5 x kortti75 €60 €
10 x kortti140 €115 €
Discot10€ -

Sarjakorttien voimassaolo: 5 x kortti on on voimassa 4 kuukautta ja 10 x kortti on voimassa 6 kuukautta. Kuukausikortilla pääset kaikille viikkotunneille. Aamudiscon voit maksaa myös joogakortilla. Kortit ovat henkilökohtaisia.

Erilaisten tapahtumien, workshoppien tai hoitojen hinnat löydät varausjärjestelmästä.

MAKSUTAVAT

Saapuessasi studiolle:
  • Mobile Pay
  • Maksukortit
  • Liikuntaedut
  • Käteinen
Ennakkoon verkossa tai lahjakortiksi:

VARAUSEHDOT

Iltatunnit vahvistetaan/perutaan pääsääntöisesti 2 tuntia ennen tunnin alkua. Aamun ja aamupäivän tunnit vahvistetaan edellisiltana.
Huomioithan, että hoitojen tai tapahtumien varausehdot ovat eri, mutta ehdot mainitaan aina selkeästi varauksen yhteydessä.

UKK

Osoitteesta www.varaaheti.fi/shengarden/ löydät varausjärjestelmämme. Tallenna linkki suosikkeihisi. Linkistä löydät niin viikkotunnit, kurssit ja tapahtumat kuin hoitohuoneemme tarjonnan.
Ensimmäisen varauksen yhteydessä sinun pitää luoda asiakastili. Tilin kautta voit hallinnoida omia varauksiasi. Saat myös aina muistutuksen varauksestasi 24h ennen.

Mikäli et pääse varaamallesi tunnille, voit tehdä peruutuksen varausvahvistuksen peruutuslinkistä tai kirjautumalla varausjärjestelmään. (www.varaaheti.fi/shengarden/)

Matot ja muut välineet kuuluvat studiollamme aina viikkotuntien, kurssien ja tapahtuman hintoihin, ellei toisin mainita.

Alennuksen saat jos olet opiskelija, työtön, äitiysvapaalla, eläkeläinen tai jos maksukykysi on muuten alentunut. Älä epäröi kysyä asiasta!

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag