Skip links
akupunktio

KLASSINEN AKUPUNKTIO

AKUPUNKTIO RAIJA IKKELÄ

60 minuuttia

60 €

RAIJA IKKELÄ

Yksi akupunktiohoitokerta kestää 60 min. Sen aikana haastattelen asiakkaan, tunnustelen pulssit, teen kiinalaisen lääketieteen diagnoosin ja laitan neulat tarvittaviin akupunktiopisteisiin. Neulat ovat 20-30 min ja sen ajan asiakas lepää hoitopöydällä.

Jos varausnapista alta et löydä vapaita aikoja, laita spostia: raija.ikkela@gmail.com

Klassinen akupunktio on syntynyt Kiinassa tuhansia vuosia sitten luonnossa ja ihmiskehossa vallitsevien lainalaisuuksien tarkkailun ja empiirisen kokemuksen tuloksena. Klassisella akupunktiolla on kehoa ja mieltä hoitava vaikutus. Kehossa kiertää energia, jota kutsutaan kiinalaisen lääketieteen termillä Qi. Tämä energia virtaa pitkin kanavia, joita kutsutaan meridiaaneiksi. Mediriaaneilla sijaitsee akupunktiopisteitä ja jokaisella pisteellä on erilainen vaikutus kehon ja mielen energiajärjestelmään. Ensimmäinen hoitokerta 60 €, seuraavat 50 €. Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 55/45 € ja lapset (alle 14v.) 40 €. Lämpimästi tervetuloa akupunktiohoitoon!

  hoitajaesittely    Akupunktiohuone

Hei, olen Raija

Valmistuin International School of Acupuncturesta Suomesta vuonna 2011, mistä lähtien olen saanut auttaa asiakkaitani tällä loistavalla hoitomuodolla.

Klassinen akupunktio

Lue lisää

YHTEYSTIEDOT
raija.ikkela@gmail.com
0503226546
akupunktiohuone.com

This website uses cookies to improve your web experience.