Skip links
OSTEOPATIA

Kraniosakraaliterapia

KIINALAISEN LÄÄKETIETEEN HOIDOT

120 minuuttia

90 €

Hannele Kalliomäki

Kraniosakraaliterapia vaikuttaa kokonaisvaltaisesti mm. kehon hormonaaliseen ja hermostolliseen toimintaan, lymfajärjestelmään, psyykkiseen hyvinvointiin, luustoon ja sisäelimiin. Se perustuu aivo-selkäydinnesteen kiertoon ja sitä estävien kuormitusten vapauttamiseen kevyen kosketuksen avulla.

  • Kraniosakraaliterapia vaikuttaa kokonaisvaltaisesti mm. kehon hormonaaliseen ja hermostolliseen toimintaan, lymfajärjestelmään, psyykkiseen hyvinvointiin, luustoon ja sisäelimiin. Se perustuu aivo-selkäydinnesteen kiertoon ja sitä estävien kuormitusten vapauttamiseen kevyen kosketuksen avulla. Vapaan liikkeen estyminen voi johtaa esimerkiksi kipuun, aineenvaihdunnallisiin ongelmiin tai kalvoketjujen kireytymiseen. Hoidon tavoitteena on tukea kehon itsekorjautumismekanismia.
  • Kraniosakraaliterapiakäynnin aluksi kartoitetaan tilanne ja hoidon tarve. Itse hoito kestää kerrallaan noin 50 minuuttia eikä vaadi erityistä valmistautumista.
  • Hoito annetaan hoitopöydällä kraniosakraalirytmiä tunnustelevin ja sen kiertoa vapauttavin, kevein painalluksin vaatteiden päältä koskettamalla. Kraniosakraaliterapiaan kannattaa pukeutua mukaviin vaatteisiin, jotta hoidosta muotoutuisi mahdollisimman rentouttava elämys.
  hoitajaesittely    Villa Valma

Hei, olen Hannele

Olen Hannele, pohjanmaalta maailmojen kautta Tampereelle, ja Siuroon asettunut kehoterapeutti. Kraniosakraaliterapia on sydämeni ja sieluni polku, ja koen vahvasti, että minua on valmisteltu koko elämäni ajan tämän upean kehoterapian äärelle. Oman elämän- ja työkokemuksen kautta minulla on laaja ymmärrys ja kosketuspinta moniin erilaisiin traumaattisiin tapahtumiin. Koenkin vahvasti, että ihminen pystyy kohtaamaan toisen ihmisen ainoastaan sillä tasolla, jolla hän on kohdannut itsensä. Olen lisäksi energiahoitaja jo yli 20v ajalta, sekä aloitteleva Rosen- terapeutti, ja hoidossani yhdistyy kaikki nämä upeat ja voimakkaat hoitomuodot. Lämpimästi tervetuloa kohtaamaan itsesi ja syvimmät haavasi turvallisessa hoidossani. Varaa aika varauslinkistä tai numerosta: 050 407 7000

YHTEYSTIEDOT
hannele@villavalma.fi
050 407 7000
Villa Valma

This website uses cookies to improve your web experience.