Skip links

kalenteri

viikkotunnit ja tapahtumat

Barre Workout
04 kesä 16:00 event_repeat
Until 04 kesä, 17:00 1h

Barre Workout

Shen Garden Finlaysoninkuja 9, Kerros 4B, 33100 Tampere

 

Tule tekemään hyvänmielen energinen treeni Barre Workoutin tahtiin. Poltteen tuntu lihaksissa ja hiki ovat taattuja! Harjoitus kasvattaa kestävyyttä, tasapainoa ja kehonhallintaa.
Tunti on koko kehon harjoitus, joka on saanut inspiraation baletin elementeistä, kehonhallinnasta ja joogan liikekielestä. Tunti koostuu lämmittelystä, kehon avauksista, dynaamisista harjoituksista sekä viilentävistä loppuvenyttelyistä.
Barre Workoutissa liikutaan energisen musiikin tahtiin salin keskiosassa joogamaton päällä. Toisinaan käytetään seinää tukena. Tunnilla noustaan päkiöille ja nostetaan jalkoja baletin hengessä ja yhdistetään elementtejä kehonhallintaan ja lihaskuntoharjoituksiin musiikin tahdittamana. Huomaathan että kyseessä ei ole balettitunti tai baletti-barre vaan fitness-treeni maustettuna barren ja joogan elementeillä.
Huom: tunnille osallistuminen ei vaadi osaamista tanssista tai baletista. Tuntia ei suositella, jos sinulla on polven, lonkan tai jalkaterän rasitusta/kiputiloja. Huomaathan, että intensiteetiltään Barre Workout on vahva ja dynaaminen treeni, mutta voit aina itse säädellä liikkeiden intensiteettiä.

chevron_left
chevron_right
Attendee Note
Tunnin ohjaa Laura Salomaa, jolla jooga ja tanssi ovat kulkeneet mukana lähes koko elämän. Laura on joogaohjaaja ja kouluttautunut myös barren parissa.
This website uses cookies to improve your web experience.