Skip links

Sanja

Sanja

Sanja

Kundaliinijoogaopettaja

Olen opettanut kundaliinijoogaa Tampereen alueella vuoden 2017 alusta lähtien. Kundaliinijooga tuli elämääni vuonna 2015. Sitä ennen tutustuin muihin jooga muotoihin, mutta tavatessani kundaliinijoogan jooga muuttui nopeasti harrastuksesta elämäntavaksi sekä elämän ikäiseksi oppimiseksi. Oppiminen jatkuu edelleen kundaliinijoogan 2 ja 3 tason koulutuksessa.
Kundaliinijoogan tarjoamat monipuoliset harjoitukset ovat tuoneet elämääni paljon rakkautta, rauhaa, tasapainoa ja syvempää merkityksellisyyttä sen vuoksi ilolla jaan näitä opetuksia muillekin. Kundaliinijooga on hyvin käytännönläheinen harjoitus, joka avulla voi löytää rauhaa ja tasapainoa vaihtuviin elämäntilanteisiin.
Tapani ohjata on lempeä ja rauhallinen, mutta samalla kannustan läsnäolon kautta haastamaan omaa kehoa ja mieltä paremman tasapainon löytämiseksi. Tunteja järjestän ryhmätunteina ja yksilöohjauksina sekä pidän säännöllisesti erilaisia syventäviä kursseja pohjautuen kundaliinijoogaharjoituksiin. Erityisen inspiroitunut olen opettamaan joogaa naisille sekä jakamaan joogafilosofiaa naisten voimaannuttamiseksi. Järjestän säännöllisesti kundaliinijoogan kursseja. Keväällä 2020 valmistuin Meditative healing hoitajaksi, jonka teknologia pohjaa kundaliinijoogateknologiaan. Meditative healing hoitojen lisäksi teen äänimaljarentoutushoitoja yksilöille ja ryhmille.
Upcoming Events
Shen Garden
Sun, 24 Mar 11:00
Kundaliinijoogan pitkissä työpajoissa pysähdytään joogafilosofian äärelle ja syvennetään erilaisten teemojen ymmärtämistä kokemuksellisesti harjoituksien kautta. Harjoitusten ja teoriaosuuden viitekehys on kundaliinijoogan…
This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag